Nettsteds-analyse

Vi bruker Google Analytics som statistikkverktøy på Dovblindhet.no. Verktøyet brukes til å måle og analysere trafikk, slik at vi kan lage et mest mulig brukervennlig nettsted. Vi ser for eksempel på antall besøkende, hvilke kanaler de kommer fra og hvilke sider de liker best på vårt nettsted.

Vi benytter Google Analytics med IP-maskering aktivert slik at besøkende ikke kan identifiseres ved hjelp av IP-adresse. Vi kan altså ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Hvis du likevel ikke ønsker at nettstedet skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på følgende adresse: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Google Analytics sine prinsipper for sikkerhet og personvern

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin (desktop, mobil eller nettbrett) når du laster ned en nettside, slik som Dovblindhet.no. Google Analytics bruker denne type kapsler for å innhente opplysninger om den enkelte brukers bevegelser på nett.  

Informasjon som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.  

Vi bruker også informasjonskapsler for å ta vare på visningsalternativ på nettsiden, som for eksempel kontrastfarge og skaleringsnivå. Denne informasjonen blir ikke samlet inn av oss, men er kun lagret i den enkeltes nettleser.

Dersom du ikke ønsker å bruke cookies kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på vårt nettsted ikke fungerer optimalt.
 

E-post

På Dovblindhet.no har du mulighet til å kontakte oss via e-post. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger.

Lenker til eksterne nettsider

På vårt nettsted er det lenker til andre organisasjoner og virksomheter. Vår generelle personvernerklæring omfatter ikke andre nettsteder. Når du besøker andre nettsteder må du forholde deg til retningslinjene som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Sosiale medier

NKDB har åpne profiler på Facebook, Instagram og Twitter. Kommentarer og diskusjoner her er synlige for andre besøkende på sidene, og det som deles må anses som offentlig tilgjengelig informasjon. Vi ber derfor om at det ikke deles sensitiv informasjon på våre profiler og at det utvises høflighet og respekt.


Facebooks grunnleggende personverninnstillinger- og verktøy.

Instagram om personverninnstillinger og informasjon

Personvern og sikkerhet på Twitter

Kontakt oss ved spørsmål

Spørsmål om personvern og behandling av personopplysninger på Dovblindhet.no kan rettes til vår e-post: dovblindhet@unn.no eller på telefon 77 75 58 30.